nádtető felújítással a nyaraló még elkészülhet a szezon előtt! A nádtető ismét szép lesz a mi közreműködésünknek köszönhetően!

Egy nádtetős nyaraló bizonyos szempontból több odafigyelést igényel, mint egy cseréptetős ingatlan. Ugyan a nádtető tartóssága és megbízhatósága legendás, ezeket a tulajdonságait csak a tető igényelte gondoskodás árán lehet fenntartani. Azonban ez a törődés nem nagy áldozat azért, hogy egy valóban, évtizedeken át nagyon jól teljesítő és értékes tető legyen a nyaralók feje fölött.

nádtető felújítást nem csak akkor lehet igénybe venni, amikor a tető már nagyon elhanyagolt állapotban van. A nádtető felújításnak megvan a maga ideje, ami a tető állapotának változásával együtt jön el. Az időjárásnak nagy szerepe van abban, hogy a tetőt alkotó nád amortizálódni kezd. A végleges leromlás előtt, egy jól időzített nádtető felújítással vissza lehet állítani a nádtető újszerű állapotát. Az ilyen jellegű munkát szintén olyan szakember csapatra kell bízni, akik a nádtető építéshez is jól értenek. A szakmában kevés a hozzáértő mester, de akik jól csinálják és értenek a nádtetőhöz, azoknak a munkája évtizedekig is ki tud tartani. Amennyiben ilyen csapatot szeretne megbízni a nyaralója felújításával, keressen minket bizalommal!

nádtető felújítást a szabad kapacitásainktól és a nádtető állapotától függően el tudjuk végezni a megrendelők számára akár rövid határidővel is. Nézze meg a referenciáinkat, amiket fotókkal is illusztráltunk a korábban elkészült munkáinkból! Látni fogja, hogy a nádtető formája, mérete, stílusa sem jelent kihívást vagy akadályt a számunkra! Az igényes és időtálló, akár egyedi nádtető is elkészül a közreműködésünkkel!

A csapatunk várja a megkeresését a nádtető felújítással kapcsolatban. Minél előbb kapcsolatba lép velünk, annál előbb el tudjuk kezdeni a munkát és Önnek rövidesen egy tökéletes állapotú nádtető kerül az ingatlanára. A további részletekről kérje a kollégáink ismertetését, a honlapunkon megadott telefonszámon vagy üzenetben keressen minket!