Nádtető javítást végzünk elhanyagolt ingatlanokon is! A régi nádtetőt újszerű állapotba hozzuk és meghosszabbítjuk az élettartamát!

A nádtetős házak népszerűek, különösen akkor, ha nyaralónak, hétvégi háznak szeretnék használni őket. Vidéken több tájegységen is jellemző a nádtetős építkezés. Ezek a házak hagyományos technológiával épültek, a nádtető gyakran eredeti, több évtizedes múlttal rendelkezik. Nem minden ingatlannak viselik gondját, ezért a nádtető is lassan, de biztosan tönkremegy.

Vásárolt egy nádtetős házat, ami nincs a legjobb állapotban, de szeretné felújíttatni? Ennek nincs akadálya, ha kiváló szaktudással rendelkező szakembert kér fel a feladatra. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a használt ingatlanának javításra, felújításra van szüksége! Náddal dolgozunk, kiterjedt szakmai tudással, sok éves gyakorlattal rendelkezünk, ami garantálja a munkánk minőségét. A nádtető javítást korrekt áron végezzük el, magas színvonalon. Nem számít a távolság, vidéken is vállalunk nádtető javítást.

Az elhanyagolt nádtetőkön először is egy alapos állapot felmérést kell végezni, amiből kiderül, hogy milyen károkat okozott a nádtetőben az évekig tartó elhanyagolás. A nádból épített tető évtizedeken keresztül tud megbízható és dekoratív tetőként működni, azonban karbantartás nélkül a külseje és az állapota is változik. A tetőt meg tudja rongálni az időjárás, a viharkárok nyomot hagynak rajta, de beleköltözhetnek állatok is. A nádtető javításhoz elengedhetetlen a jó minőségű nád, amit a meglévő tető kipótolására használunk fel. A jó állapotban lévő nádat meghagyjuk, sérült rétegeket pedig újra cseréljük. Megőrizzük az eredeti nádtető formáját, törekszünk arra, hogy minél több réteget meg tudjuk menteni az eredeti építőanyagból. Az eredmény egy ismét erős, szép, megerősített és újszerű nádtető.

Ha minél előbb szeretné az új nyaralót felújíttatni és a szabadidejét ott tölteni, ne várjon vele, kérjen tőlünk árajánlatot nádtető javításra! A weboldalunkon megtalálja referenciáinkat és az elérhetőségeinket is. A kollégáink egyedi árajánlatot állítanak össze Önnek nádtető javításra!