A nádtető készítés árakat az egyedi szempontok is alakítják!

Az autentikus parasztházak elmaradhatatlan tartozéka a nádtető. Sokan vásárolnak ilyen nyaralót vagy egy meglévő házat újíttatnak fel ennek a stílusnak a szellemében. A nádtető készítés és felújítás külön mesterség, amit mesteremberek végeznek el. Nem ritka, hogy generációról generációra száll a szakma.

A nádtető készítés ára természetesen nem standard árat jelent. Ez nem egy termék, amit leveszünk az áruházi polcról és kifizetjük az árcédulán szereplő árat. A nádtető készítés ára mindig, kizárólag a megrendelő ingatlanára van szabva, akárcsak maga a nádtető. Természetesen a megrendelő is befolyásolhatja a nádtető készítés árának alakulását, mert övé a döntés, hogy például milyen besorolású nád kerüljön a tetőre vagy pedig milyen munkálatok készüljenek.

Ha valakinek nádtetője van, akkor arra bizony költeni kell. Ez minden tetőre igaz, de a nád sérülékenyebb, jobban ki van téve az időjárás elemeinek és a felrakása komoly szakmunkát igényel. A nádtető készítés árán nem szabad tehát spórolni, különösen akkor nem, ha igazán minőségi és szép munkát végez a mester, akit meg szeretne bízni a feladattal. Gondoljon bele, hogy mennyi plusz költséggel és milyen eredménnyel jár az, ha egy kevésbé ügyes kezű vagy nem annyira tapasztalt vállalkozóra bízza a tetőfedést, javítást vagy felújítást!

Keressen minket bizalommal, ha az ingatlanára nádtetőt szeretne, méghozzá jó áron és tartós, esztétikus kivitelben! A csapatunk keze munkáját és kiemelkedő szakértelmét dicséri számos, belföldön készült nádtető és még több, külföldön kivitelezett, nádból készült munka is. Szlovéniában, Németországban, sőt Amerikában is vannak olyan házak, épületek, amikre mi készítettük el a nádtetőt.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tudunk részletes információt adni arról, hogyan alakul a nádtető készítés ára, illetve a megrendelőknek személyre szabott nádtető készítés árat is tudunk kalkulálni. Lépjen kapcsolatba velünk és rendelje meg szolgáltatásainkat, amennyiben nádtetőt szeretne rakatni, javíttatni, felújíttatni!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

A nádtető javítás jó befektetés, ne hanyagolja el ingatlanát!

Nádtető készítése nyaralókhoz

A nádtetős épületek nem csupán skanzenek, régi parasztházak formájában vannak jelen. Vidéken még mindig sok helyen látni eredeti, nádtetős lakóházat, de egyre több nyaraló vagy vendégfogadó is ilyen tetővel ékeskedik.

A nádtető, ha jól van megcsinálva, akkor évtizedeken és generációkon át ékesíti ugyanazt az épületet, miközben szinte csak előnyös tulajdonságait mutatja meg. Ahhoz természetesen, hogy újszerű maradjon a nádtető, időnként be kell iktatni egy kis felújítást, illetve nádtető javítást is. A szakmai szempontból profin kivitelezett nádtetőnek tulajdonképpen csak a felső rétege az, ami megrongálódik az évek során. A nádtető javításhoz értő szakember ezt a felső réteget pótolja precízen és egészíti ki a meglévő nádrétegeket.

A nádtető javítás ára is attól függ, hogy mekkora területen van szükség a hiányos, sérült nád pótlására. A nádtető javítást követően az ügyes kezek nyomán a különbség szinte észrevehetetlen. A tető visszanyeri teljességét formailag és esztétikai értelemben is.

Pontosan milyen károk jelenthetnek problémát egy nádtető esetében? A nádtető javítás első sorban az időjárás miatt válik időszerűvé. A nád természetes alapanyag, amit az eső, a jég, a szél és a nap is fokozatosan amortizál. Ha az eredeti nád esetleg gyengébb minőségű, akkor ez az amortizáció gyorsabban megy végbe, a nádtető felső rétege hamarabb elhasználódik.

nádtető javítás már elöregedett, elhanyagolt épületek esetében is hasznos lehet, ha még nincs olyan állapotban a tető, hogy inkább célravezető egy teljes felújítás. Kis munkával és befektetéssel évekkel lehet meghosszabbítani a tető élettartamát.

nádtető javítást bízza szakmailag kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatra! Belföldön is és külföldön is végeztünk már nádtetővel kapcsolatos megbízásokat, mindet a legjobb tudásunk szerint. A referenciáink magukért beszélnek. Amennyiben meg szeretne bízni bennünket hasonló munkákkal, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és kérjen egyedi árajánlatot!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

A nádfedeles tető készítés megtérülő befektetés a vendéglátás területén is!

A nádtetőt parasztházakon látjuk, eredeti állapotában megőrzött, régi épületeken. Ez nem azt jelenti, hogy egy ma épült ingatlanhoz ne lehetne nádfedeles tető készítést rendelni. A nádfedeles tető készítés számos előnnyel jár rövid és hosszú távon is egyaránt. Nemcsak magán házakhoz ajánljuk a megrendelését, hanem azoknak is, akik a turizmus területén kezdenek saját vállalkozásba.

Egy szép, nádtetős panzió vagy vendéglő kiemelkedik a többi, cseréptetős épület közül és már a megjelenésével is felhívja a figyelmet magára. Egy ilyen épület autentikus vidéki hangulatot áraszt, olyan jelzők kapcsolódnak hozzá, mint az otthonos, takaros, barátságos. Melyik utazó, éhes vándor ne akarna egy ilyen helyen finomakat enni vagy álomra hajtania a fejét?

nádfedeles tető készítés az átlagos árakhoz képest valamivel magasabb költségekkel jár, de cserébe teljesen természetes anyagokból készült és kiváló tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus és egyedi tető kerül az ingatlanra. A nád, mint építési anyag már régóta jelen van hazánkban is. A nád tökéletesen illik a környezettudatos építkezés világába. Nagyszerűen hőszigetelő természetes anyagról van szó, ami nyáron nem enged a forró napsugaraknak, télen pedig megtartja a fűtés melegét. Ennek köszönhetően nincs szükség annyi energia felhasználásra a légkondicionáló vagy a fűtés működtetése során. A nádfedeles tető készítést követően az energiamegtakarítás néhány éven belül láthatóvá válik.

nádfedeles tető készítés a megrendelő számára azt is jelenti, hogy egy kis karbantartással éveken át tökéletes állapotú tetőt tudhat magáénak, ami ellenálló, tartós és szép is. Ez persze csak akkor valósul meg, ha a nádfedeles tető készítés maga minőségi nádból és a feladatban valóban jártas szakemberek közreműködésével valósul meg.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha meg szeretné újítani ingatlanát és rendeljen megbízható nádfedeles tető készítést tőlünk! A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot kollégáinktól új nádtetőre!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

A nádtető árakat alakító szempontokról

Nádtető készítése nyaralókhoz

A városokban, falvakban sétálva túlnyomórészt cserépfedéssel készült házakat, épületeket láthatunk. A nádfedés már nem olyan elterjedt, mint hajdanán, pedig egy kis törődéssel akár hatvan éven át is kitart ez a természetes alapanyagból készült tető.

A nádtető árak nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de ez csak akkor jelent pénzkidobást, ha nem kapunk az árért minőségi munkát és gyönyörű, tartós nádtetőt. Akár javításról, karbantartásról van szó vagy pedig egy teljes nádtető készítés áráról, mindig fontos szempont a tetőfedéshez használt nád minősége. A nádtető árak egyenesen arányosak a nád minőségével is. Minél jobb minőségű a nád, annál szebb lesz a tető és tartósabb is. A nádat külön erre a célra fenntartott nádasokból szerzik be, a termelői nádat pedig aszerint osztályozzák, hogy hány évesek. Minél fiatalabb a nád, annál erősebb és világosabb színű. A nádtetőhöz használt kévéket úgy kell összeállítani, hogy azokba fiatal, erős, kemény és egyenes nádszálak kerüljenek. A tetőfedéshez használt nád hosszúsága ideális esetben két méter körül van. Az idősebb szálakat is fel lehet használni, ezek kerülhetnek az alsóbb rétegekbe a tetőfedés során.

A tetőfedés anyaga mellett a felfogadott mesterember szakértelme és tapasztalata is hatással van a nádtető árakra. Hiába szép a nád ugyanis, ha nem rögzítik megfelelően, akkor se szép nem lesz, sem pedig időtálló. Ma már egyre kevesebb az igazán hozzáértő személy, aki valóban jól képes elvégezni ezt a szép és hagyományőrző mesterséget.

nádtető árak alakulásának további szempontjait magának a tetőnek a mérete, illetve annak a formája is jelentik. Nem mindegy, hogy a megvásárolt nádkévékből mekkora területet, hány négyzetméternyi felületet kell lefedni, ahogyan az sem, hogy milyen formájúra kell alakítani a tetőt.

Amennyiben fontos Önnek a megfizethető nádtető ár, de a színvonalból sem szeretne lejjebb adni, akkor keressen minket bizalommal! A nádtető készítést rendelje meg a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön a nádtető árakról!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

A nádtető javítását nem érdemes sokáig halogatni!

A nádtetők híresek a tartósságukról, ám ennek ellenére előfordulhat, hogy megsérülnek és egy kis javításra, felújításra szorulnak. A nádtető javítást nem érdemes sokáig halogatni, mert idővel a legtöbb hiba csak súlyosabbá válik. Ha a tető megsérül, az azt eredményezi, hogy a víz bejut a szerkezetbe és romlik a szigetelőképessége, valamint kevésbé lesz ellenálló az időjárással szemben.

nádtető javításra bizonyos időközönként, néhány évente mindenképp szükség van.  Ennyi idő alatt ugyanis az elsődleges védelemért felelős felső nádréteg elkezd tönkre menni, ezért érdemes mielőbb kicserélni. A nádtető alapvetően egy nagyon tartós megoldás, ami akár 50 évig is megállja a helyét, ám ehhez szükség van a rendszeres karbantartásra. Ha jól van megépítve, akkor nagyon jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyen az erős szél vagy sok eső, de ez nem jelenti azt, hogy soha ne kellene foglakozni a nádtető javítással. Ez azonban általában sem időben, sem költségben nem jelent nagy érvágást, ezért semmiképp nem szabad sokáig halogatni.

Ha sérülést észlelünk a szerkezeten, akkor a nádtető javítást érdemes mielőbb beiktatni és nem célszerű megvárni, míg esedékes lesz a következő felújítás. A nádtető népszerűségének egyik titka ugyanis a kiváló hőszigetelő képesség, ami jelentősen romlik, ha a felső nádréteg nem zár tökéletesen. Ráadásul, ha be tud szivárogni a víz, az további állapotromláshoz vezet, hiszen lejjebb már nincs elég szellőzés ahhoz, hogy megfelelően kiszáradjon. A nádtető javítás ára befektetés, amiben kulcsfontosságú az időzítés. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, ráadásul kedvező áron vállaljuk a feladatot, így érdemes hozzánk fordulnia, ha szeretné megőrizni a szerkezet állapotát.

Kérdése van a nádtető javítással kapcsolatban? Szeretné igénybe venni a szolgáltatást? A legjobb helyen jár! Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen tájékoztatják majd a részletekről!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

A nádtető felújításról és annak részleteiről

Nádtető készítése nyaralókhoz

Olyan tetőt szeretne, ami akár generációkon át megbízható fedelet nyújt a háznak? A nádtetőkre 40-50 éven keresztül is számíthat, ez a régi hagyományokra visszanyúló tetőtípus nem véletlenül található meg még mindig bizonyos lakóházakon.

A nádtető hosszú életű, erős, természetes anyagból készült tetőfedés. Nagyon jól szigetel, ellenáll a csapadéknak, a viharos szélnek, ha szakszerűen építik fel, akkor jól szellőzik és védi az épületet az időjárással szemben. Természetesen törődni is kell a nádtetővel, ha azt szeretnénk, hogy minél tovább megőrizze a jó tulajdonságait. Néhány évente szükség van nádtető felújításra annak érdekében, hogy a tető meg tudjon újulni. A nádtető felújítás lényege, hogy a felső nádréteget eltávolítják, és új réteggel pótolják. Erre azért van szükség, mert a legfelső réteg az, ami ki van téve az időjárásnak és ez tönkre is megy. Tűzéssel szokás ezt a cserét megejteni, amire 6-10 évente szükség van, attól függően, hogy milyen körülmények jellemzőek az adott épületre. Emellett gondot kell fordítani a gerinc szegésre és a tömörítésre is, meghatározott időközönként. Ha az épületet nagy fák veszik körbe és a nádtető fölé magasodnak, akkor az csapadék után lassabban tud kiszáradni és gyakrabban lehet szükség tűzésre, nádtető felújításra.

Nem mindegy, hogy a nádtető felújítás ára hogyan alakul, a tulajdonosnak érdemes alaposan körbenéznie az ajánlatok között, mielőtt dönt. Az ezzel foglalkozó cégek árajánlataiban négyzetméterre megadott árak vannak, amit befolyásol a nád kévénkénti ára. Egy átlagos méretű házhoz körülbelül 1000 kéve nád kellhet. A nádtető felújítás nem minden esetben merül ki a tűzésben. A tető állapotától függően még szükség lehet egyéb teendőkre is, ami magába foglalhatja a beázások, sérülések kijavítását.

Amennyiben precíz munkát, hozzáértő szakembereket szeretne megbízni a nádtető felújítással, csak nyugodtan keressen minket! Nagy tapasztalatunk, kiterjedt szakmai ismeretekkel rendelkező csapatunk és jó kapcsolataink révén az Ön ingatlanát is jó ár-érték arányban újítjuk fel!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

Nádtető készítés: mik az előnyei?

Nemcsak hangulatos, de számos előnyös tulajdonsággal is rendelkezik a náddal fedett tetőszerkezet, éppen ezért egyre népszerűbb a nádtető készítés, és manapság már nem csak azok választják, akik szeretnék megőrizni a házuk régies kinézetét, de vadonatúj házakon is egyre több helyen tűnik fel.

Példaként hozhatjuk fel, hogy a nádtető készítésével olyan hőszigetelő réteget kap a ház, amit más anyagokból készítve nem, vagy csak igen drágán lehetne kivitelezni. A kőzetgyapot szigetelés esetében ugyanazt a szigetelő hatást nagyjából 75%-os vastagsággal tudjuk elérni, körülbelül másfélszeres áron, ám a nádtető vastagsága az átlagos tetőszigeteléshez képest körülbelül háromszoros, így szigetelésként jóval hatékonyabb. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a nádtető szigetelés és fedőanyag egyben, vagyis nem kell megvásárolni és felrakatni a cserepeket, akkor tudható, hogy a nádtető készítése gazdaságos is.

Nádtető készítése nyaralókhoz

A megfelelően elkészített nádtető 35-40 évet is kibír, ám azt is hozzá kell tennünk, hogy 6-8 évente felújításra szorul, aminek az az oka, hogy a nádtető felső, körülbelül 10 centiméteres rétegének állaga az időjárás viszontagságainak köszönhetően folyamatosan romlik, és időnként cserélni kell. Szerencsére ez nem olyan volumenű munka, ami sok időt, illetve pénzt emésztene fel, ám mindenképpen szakemberre kell bízni, hiszen a nádtető készítése egyrészt tapasztalatot igényel, másrészt számos dologra kell odafigyelni a folyamat során.

Erre példa, hogy a nádtető készítésekor úgy kell eljárni, hogy a nád szellőzni tudjon, ugyanis ellenkező esetben a külső-belső hőmérsékletkülönbségből adódó páralecsapódás nem tud eltávozni, és ez egyenes út a korhadáshoz. Fontos az is, hogy a nádtető hajlásszöge 35-40°-nál nagyobb legyen, mivel így gyorsabban lefolyik róla a víz, és kisebb lesz az esély a beázásra.

nádtető készítése nem csupán hagyományőrzés; jóval több annál! Készíttessen Ön is nádtetőt a házára, hogy megtapasztalhassa ennek a természetes anyagnak az előnyeit! Ha kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

Ismerősök helyett kérje inkább szakemberek közreműködését a nádtető javításához!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Ha nádtető javításról van szó, az emberek közül sokan hajlamosak egyedül vagy az ismerősökkel, barátokkal nekivágni a helyreállításnak. Ennek elsősorban az az oka, hogy az érintettek közül egyesek nem szeretnének hosszasan várakozni a szakemberekre. Tapasztalat, kellő tudás és anyagismeret nélkül rendkívül kockázatos belevágni még ismerősökkel is a nádtető javításba, hiszen elég egy rossz mozdulat, és az ember nem csupán magát sodorhatja veszélybe, hanem a segítőket is. Ráadásul ez az ingatlan tetőszerkezetében is jóval költségesebb károkat eredményezhet, kellő gyakorlat nélkül pedig képtelenség rövid idő alatt végezni a munkálatokkal. Amennyiben Önnek is szüksége lenne nádtető javításra, ismerősök, barátok helyett kérje a mi közreműködésünket!

Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek igényeivel, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre állni a nádtető javításhoz, így nincs szükség olyan döntések meghozására, amikkel nagyobb bajt lehetne okozni. A javításkor nem csupán a különböző műveletek igényelnek körültekintést, hanem az alapanyag kiválasztás is. Mindig az adott tetőnek megfelelő nádra van szükség, mert ellenkező esetben nem lesz tartós és igényes a végeredmény.

nádtető javítást komoly tervezés és alapos felmérés előzi meg, hogy minden egyes hiba feltárásra kerüljön. Amennyiben bennünket választ a nádtető javításhoz, nem kell heteken keresztül együtt élnie a munkálatok okozta felfordulással. Gyorsan, hatékonyan dolgozunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel!

Takarítson meg velünk időt, energiát, és a kifogástalan, tartós szerkezet érdekében bízza inkább profikra a nádtető javítást! Minőségi, gyors munkával mi újjá varázsoljuk otthona, nyaralója nádtetőjét. Szolgáltatásunkat kedvező áron érhetik el az ügyfelek. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információkat megtudni a nádtető javításról, vagy személyes konzultációhoz kérne időpontot, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

Nádtető készítés: különleges és energiatakarékos megoldás

Egyedi tetőben gondolkodik, és szeretne a hagyományos cserép helyett valami különlegesebbet látni az ingatlanán? A nádtető készítés lehet az, ami képes megoldani a problémáját! A nádtető készítésnek köszönhetően ugyanis természetes anyagból készült, sokoldalú tető kerülhet a házra, ami ráadásul rengeteg megvalósítási lehetőséget kínál.

A nádtetőt szinte bármilyen formában fel lehet erősíteni a tetőre, így nem csupán anyagában, de formájában is egyedi lesz. Ma már nem sok helyen látni nádtetőt, pedig a nádtető készítésnek nem véletlenül van olyan messzire visszanyúló hagyománya.

Ez a megoldás nem jár irreálisan magas költségekkel, nem igényel speciális tetőszerkezetet, ha pedig már készen van, további összegeket lehet vele spórolni. Energiatakarékos, mert jól szigetel, hosszú távon is időtálló, maximális komfortot teremt az épületet használóknak.

A nádtető készítésről többet megtudhat, ha kapcsolatba lép velünk elérhetőségeink egyikén!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia
Nádtető készítése nyaralókhoz

A nádtető készítése nyaralókhoz is ideális!

A természetes anyagok és a természetközeli hangulat sok mindenkire jó hatással vannak. A természetből vett alapanyagok a legjobb döntésnek számítanak, ha azt szeretnénk, hogy tartós, sokoldalú, esztétikus tető legyen a fejünk felett, és még a környezetünket se terheljük a felhasználásával.

A nádtető készítése jó választás akkor, ha valaki igazán egyedi házat szeretne magának és még a tetőt is különleges formában szeretné megvalósíttatni. Egy nádból készült tető anyagában, színében, formájában is egyedülálló, amiből nem látni sokat az utcákban. Lakóháznak, vagy nyaralónak is ideális ilyen tetőt választani.

A nádtető készítése nyaralók felújításához, építéséhez is nagyszerű megoldás. A nádtető biztosan nem bukkan fel a környéken, ennek köszönhetően az Öné lesz az egyik legpompásabb nyaraló közel és távol. Nem egy sablonos megoldás, ami formailag is több lehetőséget kínál, mint egy cseréptető. A nádtető készítése további előnyökkel is szolgál az esztétikumon túl azoknak, akik úgy döntenek, hogy ezt a tetőfedési módot választják.

Nem véletlen, hogy a nád a régmúltban is kedvelt építőanyag volt. Kitűnően szigetel és minden évszakban ideális klímát, illetve hőmérsékletet biztosít házon belül. Amikor meleg van, hűt, amikor hideg van, megtartja a meleget. Ennek köszönhetően az energiatakarékos háztartás megvalósításához is tökéletes eszköz. Nagyon jó az illesztése, tehát nem folyik be a csapadék, az olvadó hó, és nem is fúj be a szél, ha az időjárás éppen szomorúbb arcát mutatja. A hangszigetelésre sem lehet panasz: a nádtető készítése arra is jó, hogy csendesebb, nyugodtabb környezetet teremtsünk magunknak. Időtálló, viharbiztos, de abban az esetben is ajánlott a nádtető készítése, ha valaki tetőtérrel ellátott nyaralóra tervezi.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben megmozgattuk a fantáziáját, és a nyaralójához nádtetőkészítést szeretne rendelni! Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, illetve kérjen bővebb tájékoztatást a nádtetőkészítésről!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

Miért bízza a nádtető fedést profi szakemberekre?

Manapság egyre többen választják a nádtető fedést, nem véletlenül, ugyanis magának a nádtetőnek több előnye is van: kiváló hőszigetelőképességgel bír, hangulatos és egyedülálló összképet biztosít az ingatlannak. Az emberek többsége azt gondolja, hogy a nádtető fedés nem túl bonyolult műveletekből áll, és bárki el tudja készíteni. Valójában ahhoz, hogy tartós és igényes végeredmény születhessen, mindenképp szakemberre kell bízni a nádtető fedést.

A nádtető fedés minden egyes fázisa komoly szakértelmet, tapasztalatot igényel, már maga az alapanyag kiválasztása is. Mindenképp megfelelő minőségű nádra van szükség a munkálatokhoz. Ezeket általában a téli időszakban kivágják a szakemberek, ezután osztályozzák, később pedig kúpokba állítják az alapanyagot, majd innen szállítják a munkavégzés helyére a jelentős mennyiségű nádat. A nádtető fedés esetében mindig az adott tetőhöz kell kiválasztani a megfelelő nádat, amit befolyásol a tető nagysága és formája. Ebből kifolyólag a nádtető fedéssel kapcsolatos munkálatok mindig egy alapos felméréssel kezdődnek, ahol a szakemberek a legapróbb részletek figyelembevételével tervezik meg a munkálatokat.

A nádtető fedéskor az alapanyag kiválasztásán kívül a rögzítés is roppant fontos. Ebben kellő tapasztalata, gyakorlata és rálátása szintén egy profi szakembernek van. A rossz rögzítés komoly károkat is okozhat, arról nem beszélve, hogy így képtelenség megtapasztalni a nádtetők valódi előnyeit. A kiváló rögzítés hozzájárul ahhoz is, hogy a nádtető hosszú éveken át tartós maradjon.

Ha Ön még nem talált szakembert a nádtető fedéshez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Évek óta foglalkozunk nádtető készítéssel, javítással, így kellő tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy valóban színvonalas végeredményt biztosítunk az ügyfeleknek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a nádtető fedést, vagy bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Nádtető készítése nyaralókhoz

Éppen ezért nem érdemes halogatni túl sokáig a nádtető javíttatását, hiszen így ismét élvezhetik az ingatlanban élők a nád kiváló szigetelőképességét, és még spórolhatnak is.

A nádtető javítás mellett esztétikai okok is szólnak. Az elhanyagolt, sérült szerkezet látványa rendkívül rombolja az ingatlan összképét, azonban, ha megtörténik a nádtető javítása, olyan lesz a végeredmény, mintha a teljes épület egy felújításon esett volna át.

A nádtető javításnak köszönhetően az ingatlan visszanyeri értékét és sokkal élhetőbb lesz. Ahhoz, hogy megőrizhesse a szerkezet a hibátlan állapotát, legalább 8-10 évente szükséges karbantartási munkálatokat végezni a nádtetőn.

Válassza Ön is a nádtető javítást! Ezzel kapcsolatban színvonalas, megbízható és gyors szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. A nádtető javítást mindenképp szakemberre kell bízni, hiszen a helyreállítás kellő tapasztalatot, rutint igényel. Ha igénybe venné nádtető javítási szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia
Nádtető javítás

A nádtető javítás fontosságáról röviden

Az elmúlt években egyre több olyan alapanyag, technika gyűrűzik be ismét az építészetbe, amik inkább a régi korokban voltak jellemzők. Ilyen például a nádtető, ami manapság újból reneszánszát éli: sokan váltanak ilyen típusú tetőre, vagy nem bontatják le, hiszen funkciójában és látványában egyedülálló, ráadásul környezetbarát, egyáltalán nem szennyezi a természetet. Sajnos, ahogy más szerkezetekkel, úgy a nádtetőkkel kapcsolatban is felmerülhetnek problémák, legfőképp az idő múlásából fakadóan. Ezeket mihamarabb szakemberekkel szükséges javíttatni, ugyanis egy sérült nádtető nem lesz képes betölteni rendeltetésszerű szerepét. A nádtetőket sokan azért kedvelik, mert kiválóan hőszigetelnek: télen-nyáron képesek kellemes hőmérsékletet biztosítani az ingatlanon belül, így jelentős összegeket lehet megtakarítani a fogyasztáson. Amennyiben sérült, elhanyagolt a szerkezet, a házban élők nem tudják megtapasztalni ezt az előnyt, ráadásul jelentős kiadással kell számolni, ez pedig hosszú távon igencsak megterhelő anyagilag.

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia

Nádtető készítés nyaralóra is!

Ahogy a családi házak, társasházak időnként felújításra szorulnak, úgy a nyaralók esetében is szükség lehet erre. A legtöbb tulajdonos az ezzel kapcsolatos munkálatokat inkább az őszi időszakra halasztja el, hiszen a nyaralóövezetek ilyenkor már kiürülnek, így a fúrás, kalapálás hangjával senkit sem zavarhatnak meg. Vannak olyan nyaralók, ahol nem csupán belső, hanem külső felújításra is szükség van. Nem ritka, hogy ilyenkor a tetőszerkezet is lecserélésre kerül azért, hogy a következő nyári szezonban valóban kifogástalan körülmények várják a pihenni vágyókat az ingatlanban. Tetőszerkezet esetében sokan tanácstalanok, hogy milyen alapanyagok kerüljenek felhasználásra. Ha Ön is döntés előtt áll, és praktikus ötletet szeretne kapni ezzel kapcsolatban, válassza a nádtető készítést!

A nádtető készítés stílus és funkció szempontjából is ideális választás egy nyaralóhoz. Az ingatlan nádtetővel sokkal jobban tud illeszkedni a természetközeli nyaralóövezethez, ráadásul az ilyen típusú tetőszerkezet hozzájárul a nyaraló rendezett és igényes összképéhez. A nádtető készítéssel a nyaraló nem csupán a nyári időszakban, hanem ősszel és akár enyhébb téli napokon is tudja fogadni a pihenni vágyó tulajdonosokat. A nád kiválóan szigetel, mindegyik évszakban megőrzi a tökéletes hőmérsékletet a nyaralóban. Ha eddig azért hanyagolta a nyaralóját a hűvösebb évszakokban, mert nem volt ideális a szigetelése a háznak, a nádtető készítés lehetővé teszi, hogy ne kelljen ősszel és télen mellőznie a hétvégi kikapcsolódást. A nádtető készítéssel sokkal élhetőbbé, időtállóbbá, gazdaságosabban fenntarthatóvá teheti az ingatlant, ezért mindenképp megéri ezt a megoldást választania felújításkor.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretné kompromisszumok nélkül használni a nyaralóját, döntsön a nádtető készítés mellett! Szakembereink rövid idő alatt kifogástalan eredményt biztosítanak, így akár már idén ősszel megtapasztalhatja a nádtetők előnyeit, a hűvösebb napokon is. A munkálatok megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Nádtető készítés nyaralóra

Bővebb információrt keressen elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségek
Referencia