nádtetőjavítást kifejezetten érdemes ősszel, illetve tavasszal elvégeztetni, hiszen a szezon közepette túlságosan nagy felfordulást okoz.

nádtetőjavítás a Balaton környékén leginkább a turistaszezonon kívül gyakori, bár persze a sürgősségi esetek nem igazodnak az évszakokhoz; ha javítani kell, akkor bizony javítani kell. Ettől függetlenül tavasszal és ősszel, tehát a mostani időszakban rengeteg nádtető javítása válik esedékessé, ami nem is csoda, hiszen a Balaton környékén ha nem is a legelterjedtebb, de a leginkább jellemző a zsúpfedél, különösen a vendéglátással foglalkozó helyeken, azaz a szálláshelyeken és az éttermek többségén.

Ennek természetesen jó oka van: a Balaton kedvelt turisztikai célpont, ahová nem csak magyarok, de számos más nemzet fiai és lányai is előszeretettel járnak kikapcsolódni, legyen szó csupán néhány napról, vagy akár néhány hétről. A nádtető pedig a Balaton-parti településeken hosszú évszázadok óta számít hagyományos tetőfedési módnak, ami nem is csoda, lévén a tó közelsége, illetve a hatalmas nádasok elegendő és olcsó tetőfedő anyagot biztosítottak a környéken élőknek. Mivel azonban egy ennyire ősi és hagyományos tetőfedési módszerről van szó, napjainkban már viszonylag kevesen értenek a nádtető javításához, illetve készítéséhez.

Ennek köszönhetően cégünk ősszel és tavasszal igen elfoglalt, hiszen sokan ebben az időszakban végeztetik el az esedékes nádtetőjavításokat a Balaton környékén, illetve a karbantartást is. Ettől függetlenül érdemes keresni bennünket, ha a nádtető javítására van szükség, hiszen a sürgős eseteket rövid időn belül orvosoljuk, és persze a kevésbé sürgős javítási munkálatok elvégzésére is találunk időpontot. Ha az Ön háza is zsúppal fedett, és szüksége lenne egy szakértő cég segítségére, bízza ránk a nádtető javítását, illetve karbantartását!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a nádtetőjavítással  kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!