Nádtetőfedés sokéves szakmai tapasztalattal, referenciákkal, kiváló minőségben és kedvező áron – tudjon meg többet az előnyeiről!

Akinek volt már szerencséje a Balaton-felvidéken kirándulni, az szebbnél szebb, nádtetővel fedett házakat láthat a legtöbb településen, sőt, van olyan falu is, ahol szinte csak ez a tetőfedési módszer található meg. Napjainkban egyre többen döntenek a nádtetőfedés mellett, és nem csak a vízközeli településeken, hanem máshol is. Nem véletlen ez, hiszen a nádnak, illetve a tetőfedő anyagként való alkalmazásának számtalan előnye van, amelyeket érdemes kihasználni.

A nád szára kifejezetten szilárd, és, ha sokat halmozunk egymás mellé, majd rögzítjük is őket, meglepően erős is. A nádtetőfedés emellett taszítja a vizet is, és kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően télen és nyáron egyaránt költséghatékony és energiatakarékos lesz az épület fenntartása. A nád alá nem szükséges különlegesen megerősített tetőszerkezetet építeni, mivel könnyebb, mint a hagyományos tetőcserép, ráadásul bármilyen formájú tető előállítható belőle, tehát könnyen megvalósítható a segítségével az épület tulajdonosának szinte minden ötlete.

nádtetőfedés segítségével tehát biztosítható az épület időjárási viszonyoktól való védelme mind csapadék, mind hőmérséklet szempontjából, ráadásul kifejezetten esztétikus, a hagyományokat tükröző tetőfedési módszerről van szó, amelynek még az ára is kedvező – főként, ha az előnyeivel vetjük össze. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a kifogástalan eredmény érdekében célszerű szakértők segítségét kérni a nádtetőfedéshez.

Ha nádtetőfedéssel képzeli el álmai otthonát, tekintse meg referenciáinkat, majd döntsön nagy múltú cégünk mellett!Munkánk minősége elsőrangú, amire biztosíték számos hazai és külföldi megrendelőnk elégedettsége, ezért Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket a nádtetőfedéssel családi háza, panziója, vagy más épülete esetében, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!