Nádtető készítésben kérje a segítségünket, ha nem nyaralóra vagy családi házra, hanem vendéglátó egységre szeretne tetőt készíttetni nádból! A vidéki éttermek, csárdák gyakran a stílusukhoz igazítják a hely külsejét, dekorációját, hogy a menü, a hangulat összhangban legyen az étteremmel. A csárdákon gyakran látni nádtetőt, ami virágzó muskátlikkal, faragott padokkal, hímzett abroszokkal egészül ki.

Az sem ritka, hogy a csárdát egy valódi parasztházból alakítják ki, ebben az esetben a nádtető már maga is az épület része. Ha eredeti a nád, akkor szükség van arra, hogy karbantartsák, felújítsák bizonyos időközönként, de az állapotától függően az újra rakás is szóba jöhet, ha meg szeretnék tartani az épületen.

Amennyiben a csárda, étterem falusi, paraszti jellegét szeretné erősíteni, a magyaros konyha mellé vidéki hangulatot is szeretne kínálni a vendégeinek, akkor keressen minket bizalommal! A nádtető készítésben kiváló munkákat tudunk bemutatni, nemcsak itt, belföldön, de külföldön is. Ez a szakma komoly hagyományokra tekint vissza, amit már egyre kevesebben ismernek és művelnek. A mi csapatunk olyan szakemberekből áll, akik a nádtető készítést magas szinten művelik, szeretik, értik is a munkájukat és szívvel-lélekkel csinálják.

nádtető készítést az épület és a tető felmérése után személyre szabottan végezzük el, olyan tetőt adunk át, ami időtálló, esztétikus és az eredeti hagyományok alapján készült. Egy komplett nádtető nem tartozik az olcsó megrendelések közé, de hosszú távon olyan befektetésnek számít, ami maximálisan megtérül.

Egy hamisítatlan magyar csárda csodásan mutat egy szép nádtetővel a tetején, az autentikus hangulatú, magyar étterembe szívesen térnek be a vendégek egy finom ebédre. Rendelje meg szolgáltatásunkat, bízza felkészült és lelkiismeretesen dolgozó szakemberekre a nádtető készítést!

A honlapunkon találja referencia képeinket a már elkészült munkáinkból és ha szimpatikus Önnek, amit nyújtunk, lépjen kapcsolatba velünk! A honlapunkon szerepelnek elérhetőségeink, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot nádtető készítésre!