nádtető ára több szempontból is kedvező: összemérhető a hagyományos tetőfedési módszerekkel, és több előnnyel is rendelkezik azokkal szemben.

nádtető ára a közfelfogás szerint magas, hiszen csak kevés szakember foglalkozik ezzel a tetőfedési módszerrel, másrészt a későbbi fenntartása is hatalmas összegeket emészthet fel. Ugyan az előbbi igaz, hiszen valóban eltűnőben ez a szakma, ám még nem halt ki, és lehet szakembereket találni, az utóbbi azonban nem; az alábbiakban kifejtjük, hogy miért.

nádtető árát nem csak a tetőfedés figyelembevételével kell számolni; érdemesebb inkább a komplett tetőszerkezetet figyelembe venni, bár ez csak új tető építésekor mérvadó. Fontos ugyanis, hogy egy nádtetőhöz nem szükséges megerősített tetőszerkezet, a hagyományos is teljesen megfelelő, emellett nem szükséges hozzá hang- és hőszigetelés sem, hiszen a nádtető önmagában fedő- és szigetelőanyagként funkcionál.

Ami a nádtető árának fenntarthatóságra vonatkozó állítását illeti, tény, hogy a javítás pénzbe kerül, ám ugyanez elmondható egy hagyományos cseréptetőről is, és az árak nagyjából megegyeznek, de legalábbis hasonlóak mindkét esetben. A nádtető ugyanolyan tartós, mint egy cseréptető, ám az élettartamát befolyásolja a nád minősége, a tetőszerkezet lejtése és a kivitelezés is. Ha a nádtető árát tapasztalt szakembereknek fizetik meg, annak időtállósága nem lehet kérdéses.

Érdemes még megemlíteni, hogy a nádtető ára kifejezetten alacsonynak mondható, ha az esztétikát, illetve a hangulatot is megemlítjük; ez utóbbi gyakorlatilag megfizethetetlen. A nádtetős házak régies bája olyan érték, ami pénzben nem kifejezhető, különösen, ha a környezetében található házak hasonlóan náddal fedettek.

Ha megbízható szakembereket keres, akik rövid határidővel vállalják a nádtető készítését és későbbi javítását, válasszon bennünket! Tapasztalattal, precízen és gyorsan dolgozunk, emellett pedig a nádtető ára miatt sem kell aggódnia, mivel kedvező feltételek mellett készítjük el a tetőt. Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!