nádtető készítéséről szinte mindenki a parasztházakra asszociál, holott a nád számos egyéb épület fedésére is alkalmas.

A nádtető hangulatos, gyönyörű, klasszikus, régies – a jelzőket a végtelenségig lehetne sorolni, ám, amikor szóba kerül, szinte mindenki a hosszúkás, tipikusan vízparti parasztházakra gondol, és fel sem merül, hogy esetleg más típusú épületek fedésére is alkalmas lehet. Holott egy jóval modernebb családi ház esetében is tökéletes választás, nem is beszélve a különféle pavilonokról, sőt, középületek esetében is remek lehetőségeket rejt a nádtetőkészítés.

Egy pavilon talán a leginkább szemléletes példa arra, hogy mennyire sokoldalú is a nádtetőkészítés. Számos magánház udvarában is állnak pavilonok, de a vendéglátóhelyeken is népszerű; számos szálloda kertjében lehet pavilonnal találkozni, ami nem csak kisebb teraszként funkcionálhat, de akár programok helyszíne is lehet. A nádtetővel ellátott pavilon nem csak különleges hangulatot áraszt magából, de a tetőfedési mód előnyeit is biztosítja – bár ez egy pavilon esetében talán nem annyira lényeges.

Számos modern lakóház is bizonyítja, hogy a nádtetőkészítés nem csak hagyományőrzés, hanem konkrét előnyökkel bíró, hagyományos, ám egyben korszerű tetőfedési módszer is egyben. Nádtetőkészítést a Balaton környékén rendelnek leginkább a tulajdonosok, ám ez nem korlátozódik a parasztházakra, sőt: egészen extrém formájú tetőszerkezeteket is látni, amelyek náddal fedettek.

Ha Ön is szeretné élvezni a nádtetőkészítés előnyeit, válassza cégünket! Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a nádtetők készítésének terén, munkáink pedig nem csak hazánkban, de külföldön is fellelhetőek; számos országból kaptunk már megrendeléseket. A kiváló minőséget és a kedvező árakat garantáljuk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a nádtetőkészítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!