Egy nyaraló mindig jól jön, ha el szeretnénk hagyni a várost, hogy a vidéki élet szépségének hódoljunk. Sokan olyan nyaralót választanak maguknak, ami eredetileg lakóház volt és már benne jár a korban. Ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy új ház építésébe fogjunk, de ellenőrizni kell, hogy a megvásárolt nyaraló nem igényel e felújítást.

A nyaraló felújításának része lehet például a tető javítása, rendbe hozatala is. A régi parasztházakból még mindig akad jó néhány szerte az országban, amiket jó erősre és ellenállóra építettek. Sok olyan van, aminek még az eredeti nádtető látható a tetején. A nádtető javítás szükséges lehet, ha a tetővel régen, évekkel azelőtt foglalkoztak utoljára. A nádtető javítás a szemmel látható  hibák javítására való, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy a megroggyant, megritkult vagy ütött-kopott tetőt rendbe hozza. Természetesen a nádtető javítás ára különböző lehet, mert a javítás jellege is eltérő esetenként. A nádtető javítás a cégünk szolgáltatásainak egyike. Szívesen nyújtunk szakmai segítséget azoknak, akik szeretnék helyrehozatni az ingatlanukat.

Egy évekkel, évtizedekkel ezelőtt épült nádtetőn fel lehet fedezni a megrongálódás nyomait. A nagy nyári viharok kárt tehetnek a nád borítás felső rétegében. A nád felső, 10 cm-es rétege az időjárásnak ki van téve, ezért 6-8 évente meg kell azt újítani. Egyébként évtizedeken át bízhatunk a nádtetőben. Szükség lehet nádtető javításra abban az esetben is, ha az eredeti tetőt nem készítették el megfelelően és a rétegek nem szellőznek kielégítően, lecsapódik a pára és a nád korhadásnak indul. Szakszerű munkával ismét hiánytalan, esztétikus, tartós nádtető kerül az épületre.

Keressen minket bizalommal, ha a nádtetőre nem szeretne túl sokat költeni, viszont kész megfizetni a kiváló szakmunkát. A nádtető javításához további információkat adunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérjen tőlünk személyre szóló árajánlatot professzionális nádtető javításra!