A nádtető javítással meg tudja hosszabbítani a tető élettartamát. A nád gyönyörű, jól formázható, ellenálló és időtálló alapanyag, amiből egyedi tető készül. A nád növényi alapanyag, ami természetes eredetének köszönhetően sok mindent kibír, de megvannak a maga határai. A sok éves használat óhatatlanul nyomot hagy a nádon, amin sérülések keletkeznek, a tetőn hiány alakulhat ki. Ezeken a változásokon a nádtető javítással lehet segíteni.

nádtető javítás nem egyenlő a nádtető karbantartásával. A karbantartás magában foglalja a sérülést, leamortizálódást megelőző feladatok kivitelezését, míg a nádtető javítás a nádban és a tetőben már bekövetkezett változásokat kezeli. A tető felújítása megint más terület, ami a tető egészére kiterjed és az a célja, hogy azt újszerű állapotba hozza.

A szakszerű nádtető javítást végző szakemberek csapata az esetek többségében maradéktalanul helyre tudja állítani a tetőben keletkezett károkat és eltüntetni a hibák nyomait. Semmiképpen ne fogjon hozzá a saját kezűleg kivitelezett javításokhoz, barkácsoláshoz, mert borítékolható, hogy az eredmény nem lesz olyan, ami az eredeti tetőhöz bármilyen módon illene! A nádtetővel való foglalkozás külön szakma, ami régi tradíciókon alapszik, sok gyakorlással, türelemmel sajátítható el. A javítás során arra is fény derülhet, hogy nincs e szükség inkább felújításra vagy esetleg egy komplett cserére a tetőt illetően, de a tetőszerkezet is igényelhet javítást vagy megerősítést.

Annak érdekében, hogy a nádtető javításnál a legjobb eredményeket tudják elérni, a legjobb alapanyagra és hozzáértő szakember gárdára van szükség. Ha még nem tudja, hogy kihez forduljon az ingatlan javításának megrendeléséhez, tekintse meg referenciáinkat! Mentse meg a nádtetőt, mert értékes és gyönyörű, ráadásul ismét divatba jött! A honlapon találja a referenciáink mellett a cégünk elérhetőségeit is. Keressen minket bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot nádtető javításra, ha szeretné megmenteni ingatlanán az eredeti nádtetőt!